Razvan Lucescu, pe picior de plecare de la Rapid

razvan lucescu

Ultimele infrangeri suferite de Rapid in fata nou-promovatelor Chiajna si Ceahlaul i-au afectat serios relatiile antrenorului Razvan Lucescu cu patronul echipei, George Copos.

Potrivit Gazetei Sporturilor, relatiile celor doi s-au racit considerabil in urma celor doua infrangeri, Copos aducandu-i public critici antrenorului. Razvan se pare insa ca are pregatit terenul pentru o deja foarte probabila parasire a fotbalului romanesc. Potrivit realitatea.ro, antrenorul are oferte din Grecia si din zona araba.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.