REGHE, DEMIS de SEICI! Ce a facut antrenorul, saptamana trecuta

Presa araba scrie ce s-a intamplat in ultimele zile cu antrenorul roman Laurențiu Reghecampf  in relatia sa cu arabii care l-au angajat antrenor principal al echipei Al-Hilal.

Jurnalistii sauditi au anunta ca membrii Consiliului de Administratie al gruparii din Riad s-au intrunit in noaptea de vineri spre sambata si au decis sa-l concedieze pe antrenorul roman. Sefii de la Al-Hilal au facut deja anuntul oficial al demiterii.
 
Antrenorul Reghecampf  nu a semnat inca rezilierea contractului. Se pare ca sunt neintelegeri privind suma cu care urmeaza sa plece Reghe de la arabi. 
 
Potrivit Digi Sport, Laurenţiu Reghecampf, ar astepta sa i se plateasca contractul pana la final, adica aproape cinci milioane de dolari, insa seicii nu ar fi de acord si intentioneaza sa-i plateasca jumatate din aceasta suma.
 
Astazi urmeaza o noua runda de negocieri intre cele doua parti. 
 
Reghe se astepta la plecare. O arata faptul ca, saptamana trecuta, si-a trimis in Romania, cu vaporul, atat mobila, cat si autoturismul marca Bentely, pe care l-a primit anul trecut de la conducatorii echipei Al-Hilal, anunta Al-Jazirah.com!
 
In opt luni si jumatate la Al Hilal, Reghecampf a ratat toate cele trei obiective impuse de seici: castigarea finalei Ligii Campionilor Asiei, castigarea titlului si castigarea Cupei Coroanei Printului.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.