Regulamentul de ordine interioara al Stelei, laudat de ziaristii bulgari

Presa bulgara ridica in slavi conduita stabilita de oficialii „ros-albastri”.

Dupa ce conducerea Stelei a adoptat un nou regulament de ordine interioara, aceasta a fost laudat de ziaristii externi.
Potrivit jurnalistilor bulgari, conduita adoptata de oficialii „ros-albastri” ar trebui implementata si la nivelul cluburilor de la Sud de Dunare.
„Gigantii Romaniei, Steaua Bucuresti, le arata din nou tuturor echipelor din Bulgaria ce fel de regulament trebuie sa existe la un club de fotbal”, noteaza site-ul Sportline.
Conform noului regulament, printre altele, intarzierea urmasilor campionilor de la Sevilla va fi taxata cu aproximativ 500 de euro, fumatul si problemele cu greutatea il pot costa pe fotbalist 1.000 de euro fiecare, in timp ce altercatiile cu antrenorul pot fi penalizate cu 5.000 de euro.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.