Replici cu talc inaintea partidei FC Botosani – Astra Giurgiu

Luni seara, FC Botosani va intalni Astra Giurgiu, pe Stadionul Municipal, incepand cu ora 20.30. Partida se anunta una tensionata, in urma declaratiilor intre oficialii celor doua cluburui.

A inceput Marius Sumudica care si-a exprimat temerile fata de arbitraj.

„Vreau sa fac un apel, daca Botosaniul merita sa castige sa o faca pe teren. Sper sa fi trecut peste perioada tulbure si sa ne revenim. Astra nu merita locul pe care se afla”, a spus Marius Sumudica.

Toni Helesteanu, directorul sportiv al FC Botosani, i-a dat replica tehnicianului, care abia si-a ispasit suspendarea pentru ca pariase impotriva FC Botosani.

„Tinand cont de antecedentele sale, adesea sanctionate de comisiile abilitate, gandul ma duce la celebra intalnire de la inceputul anilor ’50 dintre Gheorghe Gheorghiu Dej si Tudor Arghezi. In timp ce-i explica poetului despre unele realizari ale epocii comuniste, seful statului a observat ca Arghezi fuma tigari modeste dintr-un pachet mototolit. Gheorghe Gheorghiu Dej l-a servit din propriul pachet de tigari americane, Viceroy, moment in care bardul plin de umor a exclamat: «Tovarase Dej, vad ca una vorbim si alta fumam»!”, a incheiat Toni Helesteanu.

Bine inteles ca a venit si replica lui Marius Sumudica, care, la ultima vizita pe Stadionul Municipal, le-a aratat semne obscene fanilor gruparii locale.

„Am cerut doar sa se poata juca fotbal la Botosani, atat! Fara injuraturi, fara tensiune de Kosovo. Ma surprinde agresivitatea lui Helesteanu si ma mira trimiterea la Arghezi. O sa continui la fel despre cariera lui din fotbal, fara sa citez din «Flori de mucigai», ca nu merita. Ii citez din «Zdreanta»: «De cand e-n gospodarie/ Multe a-nvatat si stie/ Si, pe branci, taras, grabis,/ Se strecoara pe furis./ Pune laba, ia cu botul/ Si-nghite oul cu totul”, a comentat Marius Sumudica.

Partida FC Botosani – Astra Giurgiu este ultimul meci de etapa, dar si al turului de campionat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.