ROMANIA, campioana europeana la Angry Birds

Echipa Romaniei a fost declarata castigatoarea celui mai mare concurs de Angry Birds, a carui finala a avut loc la Londra.

Competitia a avut drept miza gasirea celor mai buni jucatori ai primului joc din lume controlat cu ajutorul gesturilor, pe televizoarele Samsung SMART TV.
Robert Kallos, Nicola Tudor si Ionut Dascalescu, membrii echipei din Romania, au obtinut cele mai mari scoruri in cadrul finalei europene si vor veni acasa cu premii in valoare de o mie de euro din partea Samsung.
Participanti din 19 tari europene s-au intalnit in Londra pentru a lua parte la competitia ce includea o proba de „treasure hunt” prin Londra, precum si probe ascunse din cadrul jocului Angry Birds.
Jucatorii cu cele mai mari scoruri s-au putut intrece pe scena, in fata a 250 de fani, potrivit unui comunicat al Samsung.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.