ROMANIA la EURO 2016. Adversarii, dupa tragerea la sorti

EURO 2016. Romania este in Grupa A, la Euro 2016, o grupa pe care multi o considera „OK”

In aceeasi grupa se afla Franta, Elvetia si Albania.
 
Razvan Rat: „Cred ca este o grupa grea, dar vom face tot posibilul sa ne calificam. E greu de spus pe cine batem. Trebuie sa iesim din grupa”.
 
Claudiu Keseru: „Mi se pare o grupa extrem de interesanta. Este ceva extraordinar, mi-am dorit Franta, am primit Franta. Trebuie sa ne calificam in optimi”.
 
Ciprian Marica: „Franta, ELvetia si ALbania. Grupa OK!”.
 

1 COMENTARIU

  1. De data aceasta, putem sustine ca am avut noroc. Sa vedem cum il vom fructifica vara viitoare. Poate doar grupa F pare la fel de facila.
    In alta ordine de idei, selectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Numai dupa ce te hotarasti cu cea mai mare seriozitate, cere-ne detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.