Sanctiuni aplicate de jandarmi la meci

Un tanar in varsta de 16 ani, care a incercat sa introduca o petarda pe Stadionul municipal Botosani la meciul de fotbal disputat sambata, 18 aprilie a.c., de echipele F.C.Botosani si F.C. Ceahlaul Piatra Neamt, a fost oprit de jandarmi la poarta de acces numarul 2.

Comportamentul acestuia a atras atentia jandarmilor care efectuau controlul corporal la intrarea pe stadion, in incaltamintea tanarului fiind gasita o petarda, de provenienta Polonia, pe care intentiona sa o foloseasca pe timpul partidei.

Lucratorii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani i-au intocmit actele de sesizare pentru nerespectarea prevederilor legii nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive, dosarul urmand a fi inaintat catre Inspectoratul de Politie Judetean Botosani in vederea continuarii cercetarilor.

In apropierea stadionului, jandarmii au depistat patru tineri care consumau bauturi alcoolice, fiecare dintre acestia fiind sanctionat contraventional cu amenda de 100 de lei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.