Sanctiuni aplicate de jandarmi suporterilor ieseni

Suporterii clubului C.S.M.S. Iasi nu au plecat cu mana goala de pe Stadionul municipal Botosani, dupa meciul de fotbal disputat in seara zilei de luni, 11 aprilie a.c., in compania echipei gazda – F.C.Botosani.

Jandarmii botosaneni nu au fost ,,intelegatori” cu suporterii echipei oaspete in privinta comportamentului adoptat, motiv pentru care cinci dintre acestia s-au ales cu amenzi in valoare totala de 2500 de lei pentru nerespectarea prevederilor legii nr.4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei la competitiile sportive.
 
De asemenea, unui tanar i-au fost intocmite actele de sesizare ale organelor de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de ,,distrugere”, dupa ce a rupt un scaun din sectorul rezervat suporterilor echipei oaspete de la peluza sud.
 
In executarea misiunii de asigurare a ordinii si linistii publice si identificarea spectatorilor care au incalcat prevederile legale, jandarmii au beneficiat de cooperarea efectivelor Politiei Locale Botosani.
 
Inspectoratul de Jandarmi Judetean Botosani recomanda suporterilor, indiferent de echipa pe care o sustin, sa adopte un comportament civilizat si sa isi sustina echipa favorita in spiritului fair-play-ului, fara ca prin manifestarile specifice sa ii provoace pe ceilalti spectatori prezenti pe stadion.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.