SCANDAL dupa infrangerea suferita de jucatorii lui GHEORGHE HAGI!

Infrangerea suferita, dupa ce au condus partida in prima repriza, i-a facut sa pe jucatorii de la FC Viitorul sa-si verse nervii pe ce-au gasit in calea lor. Chiar si jandarmii au avut de infruntat nervozitatea acestora.

Drumul de la terenul de joc si pana la vestiare a fost unul plin de nervi si violenta a jucatorilor de la FC Viitorul. Nervosi, acestia si-au varsat nervii pe ce le-a iesit in cale.

Si jandarmii au avut de infruntat cu jucatorii nervosi, mai ales ca nu au fost lasati sa sa ajunga la vestiarul unde se afla arbitrul Sebastian Coltescu.

Fiindca nu au reusit sa ajunga la arbitru, acestia au inceput sa loveasca cu pumnii in tunelul de la iesirea spre gazon.

Mai mult, la intrarea in vestiar un cos de gunoi din aluminiu a fost facut praf. Camerele de supraveghere l-au surprins pe jucatorul Ionut Putanu de la Viitorul cum a distrus cosul de gunoi.

Insa, antrenorul FC Viitorul, Bogdan Vintila, a negat orice violenta, explicand ca elevii lui nu fac astfel de lucruri.

„Fiecare a vrut sa isi ia partea lui si s-a interpretat gresit. Nu a fost absolut nimic. Unii reactioneaza la sentimente. Nu s-au comportant in niciun fel golanesc. Exagerati ca s-au imbrancit cu jandarmii. Cum sa ii imbranceasca cand aia au doi metri”, a spus Bogdan Vintila.

Mai mult, Bogdan Vintila, a dat si el vina pe arbitraj pentru infrangerea suferita de elevii sai la Botosani, care au fost provocati de gazde, cautand sa realizeze faze fixe, unde sunt foarte buni.

„Maniera de arbitraj a fost total contra noastra, am pregatit jucatorii pe acest subiect, le-am spus sa fie atenti. Ma asteptam la asa ceva. Este foarte greu mai ales cand jucatorii iti plang in vestiar si te intreaba «de ce, domnule profesor» si nu stii ce sa le spui. Asta e cel mai greu, sa le explici. Botosaniul e o echipa experimentata, o echipa buna, dar care se vaita, provoaca, care se trantesc pe jos, care fac de toate tocmai pentru a scoate faze fixe pentru ca sunt foarte buni la faze fixe, de ce sa nu recunosc? Au fost mai inteligenti decat noi. Copiii mei nu au stiut sa gestioneze situatia, au fost provocati”, a mai spus Bogdan Vintila.

La randul sau, Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botosani, a tinut, la finalul meciului, sa isi felicite elevii pentru jocul din teren si a spus ca inca exista o oarecare tensiune si emotie dat fiind ca mai sunt inca 10 etape de jucat.

In plus, a vrut sa multumeasca suporterilor pentru sustinere si isi doreste ca la fiecare partida jucata acasa sa fie o astfel de atmosfera in tribune.

„In primul rand vreau sa felicit baietii, au facut o partida extraordinara, ne bucuram ca am reusit sa multumim oamenii din tribuna. Au incurajat echipa si baietii au simtit lucrul acesta. A fost un rezultat pe masura. Nu imi place sa comentez despre arbitraj. In tensiunea jocului poti sa ai reactii si mai putin controlate dar una peste alta nu cred ca sunt unul dintre antrenorii care fac probleme vizavi de arbitraj”, a declarat Leo Grozavu.

Valeriu Iftime, principalul finantator al FC Botosani, a tinut si el sa ii felicite pe jucatori pentru spectacolul oferit pe teren, dar a spus ca trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant, pentru a nu se repeta trecutul.

„In opinia mea, este cel mai frumos meci de cand joaca FC Botosani, a fost un meci cu miza, cu spectatori, si mai ales un meci in Divizia A, cu o intorsatura de rezultat. Daca am facut o gluma si am spus ca imi iau costum de Champions League, dupa meciul acesta sincer mi-as cauta de Europa League. Sa dea Dumnezeu sa ramanem cu picioarele pe pamant pentru ca nu este usor sa gestionezi o situatie cum este acuma, cand apare euforia, increderea, dar sper ca am invatat din trecut si de data aceasta nu o sa ne mai comportam asa. Cat priveste arbitrajul, arbitrul principal a fost darnic la cartonase galbene, dar cele doua rosii acordate jucatorilor de la Viitorul Constanta au fost meritate de acestia”, a spus Valeriu Iftime.

Centralul partidei, Sebastian Coltescu, a notat in raportul de joc toate cele petrecute si Ionut Putanu ar putea fi suspendat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.