SCHIMBARI in Liga I!

Adunarea Generala Extraordinara de azi a decis ca Liga 1 sa se schimbe din temelii.

Propunerea ca din sezonul 2015-2016 sa fie 14 echipe pe prima scena si sistem cu play-off si play-out a fost aprobata, anunta Gazeta Sporturilor.

Pentru a se ajunge la 14 echipe in Liga 1, din sezonul care va incepe in vara vor retrograda 6 echipe, adica locurile 13-18. Din liga a 2-a vor promova doar doua formatii, cele aflate pe primul loc in cele doua serii.

Astfel, campionatul cu 14 echipe va cuprinde:

– 26 de etape in sezonul regulat

– primele 7 intra in play-off: inca 12 etape

– ultimele 7 joaca play-out, inca 12 etape. Ultimele doua pozitii, locurile 6 si 7, retrogradeaza direct, iar locul 5 va juca baraj pentru ramanerea pe prima scena;

– total meciuri fiecare echipa: 36

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.