Se anunta meci aprig, sambata pe „Municipal”. Va fi „care pe care”

Fotbalistii botosaneni si tehnicianul echipei FC Botosani se pregatesc pentru un meci greu, sambata, cu CFR Cluj. Desi, cu cateva luni in urma, echipa botosaneana i-a invins cu 4-0 pe clujeni, acum sportivii botosaneni sunt constienti ca nu mai intalnesc aceeasi echipa relaxata si oarecum dezinteresata de victorie.

„Ne asteapta o partida foarte dificila”, spune capitanul echipei FC Botosani, Gabriel Vasvari, adaugand ca meciul de sambata seara  „nu va mai semana cu meciul din sezonul trecut”. De altfel, nici echipa botosaneana nu mai este in aceeasi componenta ca la ultima intalnire cu clujenii. Trei dintre marcatorii de atunci ai FC Botosani sut deja plecati de la club.
 
Capitanul botosanenilor a mai explicat, in ultima conferinta de presa, ca pregatirile sunt pentru un meci greu, cu o echipa omogena, a carei valoare este cunoscuta.
 
„CFR-ul este una dintre cele mai valoroase echipe de la noi din ţara. Nu va mai semana cu meciul din sezonul trecut. Atunci ei veneau dupa castigarea finalei cupei, erau euforici, puţin mai relaxaţi pentru ca aveau obiectivul indeplinit. Va fi foarte greu sambata. Noi trebuie sa ne facem jocul si sa iesim invingatori”, a declarat Gabriel Vasvari.
 
Nici tehnicianul Leo Grozavu nu priveste cu relaxare meciul de sambata, recunoscand ca pentru echipa pe care o pregateste va fi o misiune dificila sa ii invinga pe clujeni. Mai ales ca FC Botosani nu a jucat in prima etapa, iar echipa din Cluj e sigur ca vine la Botosani cu un alt joc decat cel pe care l-am vazut la ultima confruntare cu FC Botosani. E clar ca de aceasta data va fi mult mai motivata, mai dornica de a-si lua revansa. 
 
Desi au convingerea ca va fi un meci greu, botosanenii pornesc cu dorinta si hotararea de a castiga. Asadar, se anunta un meci „care pe care”, aprig, care merita urmarit pe stadion. Botosanenii au nevoie in aceasta lupta de sustinerea suporterilor. 
 
Meciul dintre FC Botosani si CFR Cluj este programat pentru sambata, incepand cu ora 18:30. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.