Sepsi-FC Voluntari 2-1. Ardelenii câștigă în premieră Cupa României și merg în Conference League

Finala Cupei Românei, Sepsi – FC Voluntari a fost o partidă cu foarte multe faze de poartă şi un eurogol marcat de Ştefănescu.

Organizată în premieră pe noul Giulești, finala Cupei a marcat și o altă premieră. Echipa din Sfântu Gheorghe a câștigat pentru prima oară în istoria sa Cupa României, însă tot o premieră ar fi fost și dacă se impunea FC Voluntari.

Prima repriză a meciului a fost dominată de echipa covăsneană, care a marcat în minutul 22, prin Ştefănescu, după un schimb frumos de pase cu Dumitrescu. La doar 11 minute, Ştefănescu reuşeşte ”dubla”, după o execuţie splendidă dinafara careului.

În a doua parte FC Voluntari a încercat să înscrie golul care o putea readuce în meci. Reuşita din minutul 90+5, care a fost semnată de Dumitrescu în proprie poartă, nu a fost de ajuns, iar partida s-a încheiat cu scorul de 2-1.

VIDEO BUCURIE SEPSI


VIDEO REZUMAT

Sursa: Prima Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.