Simona Halep a pierdut meciul cu Serena Williams in FINALA Turneului Campioanelor

Simona Halep a fost invinsa cu scorul de 6-3, 6-0 de americanca Serena Williams, locul 1 WTA. Meciul a durat o ora si noua minute.

Dupa meciul din urma cu cateva zile, cand Simona Halep a castigat categoric in fata americancei, a fost randul Serenei Williams sa ii administreze o infrangere zdrobitoare jucatoarei romance.

Simona este insa prima romanca ajunsa in finala Turneului Campioanelor. Dupa acest turneu ii va reveni un premiu de 971.000 de dolari. Jocul in finala acestui important turneu ii aduce si 890 de puncte WTA.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.