SIMONA HALEP a vorbit despre MOMENTUL care a hotarat soarta meciului!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a recunoscut ca si-a pierdut cumpatul dupa ce arbitrul de scaun i-a acordat un punct rusoaicei Maria Sarapova, sambata, la scorul de 4-4, in setul decisiv al finalei turneului de la Roland Garros, pe care a pierdut-o apoi.

Simona Halep a servit la scorul de 4-4, cand arbitrul de scaun Kader Nouni i-a acordat primul punct rusoaicei, trecand peste arbitrul de linie. Mingea trimisa de Maria Sarapova a fost considerata afara de arbitrul de linie, dar acesta a strigat dupa ce Halep a ratat returul. Halep a considerat ca punctul ar fi trebuit sa se rejoace, pentru ca a atins mingea, dar Nouni nu a fost de acord, scrie Agerpres.

„Credeam ca trebuie rejucat punctul pentru ca am atins mingea”, a explicat Simona Halep la conferinta de presa.

„Dar regula este daca nu pun mingea in teren nu putem rejuca punctul. Cred ca acea minge a fost foarte importanta in acel moment”, a subliniat Simona Halep.

Maria Sarapova a condus cu 15-0, Simona Halep nu si-a putut controla emotiile si si-a pierdut serviciul, iar apoi rusoaica s-a impus cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

„Nu mi-am putut controla nervii si nu am putut fi foarte concentrata la urmatoarele puncte. Asta a fost, asta e viata”, a spus Simona Halep, aflata la prima sa finala de Mare Slem din cariera.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.