Simona Halep – decizie de ultim moment

Campioana romanca de tenis a primit o propunere pentru anul 2016, ca urmare a rezultatelor de exceptie in activitatea sportiva din ultimul an.

Decizia a fost luata joi de catre Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR).

Membrii Comitetului au considerat ca sportiva Simona Halep, in varsta de 23 de ani, prin rezultatele de exceptie din ultimul an, este indreptatita sa primeasca titlul de ”Sportivul anului 2014”.

Pe site-ul COSR, Alin Petrache, presedintele acestui for, a precizat ca tenismena romanca Simona Halep este invitata sa faca parte din delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016 si sa fie port-drapelul delegatiei romane.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.