SIMONA HALEP, descrisa de AMERICANI! Ce VIITOR in TENIS ii vad jurnalistii din domeniu

Cum vad americanii, pentru urmatorii ani, evolutia la varful tenisului feminin mondial, a fost subiectul unei analize pe care acestia au facut-o inaintea Turneul Campioanelor.

Analiza de specialitate facuta in prestigioasa publicatie Tennis World nu a ocolit-o pe tenismena romanca Simona Halep. Acesteia, americanii ii prevad o cariera interesanta, poate chiar dominanta in sportul pe care il practica.
 
„Daca cineva se intreba care va fi viitorul tenisului feminin, iata ca Simona Halep si Eugenie Bouchard, la 23 si, respectiv 20 de ani, sunt doua dintre cele mai sclipitoare talente din circuit. Avand fiecare titluri WTA castigate si cate o finala de Grand Slam in palmares, cele doua s-au incadrat imediat in tiparul campioanelor”, noteaza sursa citata.

Potrivit aceleiasi publicatii, Halep si Bouchard sunt, incontestabil, revelatiile sezonului, perspectivele care li se deschid celor doua campioane in tenis fiind demne de interes maxim din partea specialistilor si al iubitorilor de tenis.

„Acest sezon, ca si altele inaintea lui, a fost plin de surprize. Au fost reveniri neasteptate, dar si retrageri socante. Au fost asteptari spulberate, dar si descoperiri uimitoare. Simona Halep si Eugenie Bouchard apartin acestei ultime categorii. Cele doua au cucerit si au uimit lumea, aducand in tenis o prospetime care s-a dovedit revigoranta pentru acest sport. Ele arata o calitate in joc care promite mult”, au conchis americanii de la publicatia Tennis World.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.