SIMONA HALEP, dupa meciul cu Venus Williams, se bate cu o romanca

Meciul dintre SIMONA HALEP si Venus Williams, sora Serenei Williams, s-a incheiat cu victoria tenismenei romance, care nu a avut prea mari probleme pe teren in intalnirea care i-a deschis calea spre sferturile de finala ale turneului de la Roma.

SIMONA HALEP, locul 2 WTA, a castigat in doua seturi meciul, cu 6-2, 6-1, in fata americancei Venus Williams, locul 16 WTA. Meciul a durat 61 de minute. Intalnirile precedente dintre cele doua tenismene s-au finalizat cu victorii ale americancei.
 
Turneul Premier 5 de la Roma ii va aduce Simonei o confruntare cu Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, in sferturile de finala.
 
Si Alexandra a facut un meci foarte bun pentru calificarea in semifinalele turneului de la Roma. Aceasta a invins-o, tot joi,  cu scorul de 6-4, 6-3, pe Ekaterina Makarova, locul 8 WTA.
 

Tenismenele care au ajuns in sferturile de finala ale competitiei de la Foro Italico vor primi cate 46.000 de euro si cu 190 de puncte WTA.

 
In turneul de la Roma mai este in competitie si o a treia romanca, Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, aceasta urmand sa intre pe teren tot astazi, in confruntare cu Victoria Azarenka (Belarus), locul 29 WTA.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.