SIMONA HALEP il provoaca pe KLAUS IOHANNIS. CE raspuns a primit de la viitorul PRESEDINTE al ROMANIEI

Totul a pornit de la declaratia lui Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, care a spus ca ar practica, din cand in cand, tenisul.

De la aceasta declaratie pana la provocarea pe care i-a adresat-o tenismena Simona Halep nu a fost decat un pas. 
 
Simona l-a intrebat pe Klaus Iohannis daca este dispus sa ajunga la meciul din Fed Cup, programat in februarie, la Galati. Invitatia adresata lui Iohannis nu este pentru a-si dovedi maiestria la manuirea rachetei de tenis, ci pentru a canta imnul Romaniei, 
 
„Pentru ca sunteti un mare fan al sportului pe care il practic, am, marea onoare, domnule presedinte, sa va intreb daca puteti sa va alaturati echipei noastre de Fed Cup, in luna februarie, la Galati, sa cantam impreuna pe teren imnul national al tarii noastre?”, a fost rugamintea Simonei Halep.
 
„Ii mulțumesc domnisoarei Simona Halep pentru incredere si pentru intrebare. Raspunsul meu este: Da, se poate!”, a raspuns Klaus Iohannis, pe Facebook.
 
Cu aceste cuvinte, presedintele ales al romanilor a adunat peste 14.000 de like-uri in doar 30 de minute!
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.