SIMONA HALEP, infrangere in sferturi la Australian Open

Ce s-a intamplat cu Simona Halep in sferturile turneului Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului? 

Romanca a a fost eliminata de rusoaica Ekaterina Makarova, intr-un meci care a durat o oră si noua minute. Scorul: 6-4, 6-0. 
 
A avut trac Simona? Oricum nu a fost in forma cu care ne-a obisnuit. A pornit partida cu stangul, cum se spune, si-a pierdut serviciul. Romanca a obtinut doar un punct in primul game al meciului.
 
Probabil lipsa de concentrare din primele minute ale meciului i-au dezechilibrat intreaga evolutie din acest meci, situatie de care a profitat din plin adversara sa de pe teren.
 
Ekaterina Makarova este pe locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Australian Open. Dupa victoria in fata Simonei, aceasta o va intalni pe teren pe invingatoarea meciului Maria Sarapova (Rusia, locul 2 WTA) – Eugenie Bouchard (Canada, locul 7 WTA), care se disputa tot marti.
 
Halep este la prima infrangere din acest an. Isi pastreaza insa locul 3 WTA si dupa incheierea acestei competitii. Prezenta in sferturi este recompensata la Australian Open cu 430 de puncte WTA si un cec in valoare de 340.000 de dolari australieni (240.000 de euro), in timp ce semifinalista primeste 650.000 de dolari australieni (aproximativ 450.000 de euro) si 780 de puncte WTA.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.