SIMONA HALEP joaca, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Dubai

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, marti, cu scorul de 6-2, 6-0, pe sportiva Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 47 WTA.

Simona Halep a declarat, marti, dupa victoria obtinuta in 73 de minute, la Dubai, ca a jucat bine, dar succesul sau a fost facilitat de oboseala adversarei sale, resimtita dupa un turneu pe care l-a castigat saptamana trecuta.
 
„Am jucat foarte bine in ultimul an, am inceput bine si acest an. Ma simt aici ca acasa cu atatia romani in tribune. Le multumesc ca au venit sa ma sustina. Astazi am jucat bine, dar cred ca adversara mea a fost putin obosita dupa ce a castigat la Pattaya. Dar totul a mers bine pentru mine, am jucat un tenis bun si vreau sa ma bucur de acest turneu deoarece este atat de frumos aici”, a spus Simona Halep dupa meci.
 
Viitoarea adversara a Simonei Halep va fi Tvetana Pironkova din Bulgaria.
 
„Pironkova joaca bine pe suprafete rapide, asa ca trebuie sa fiu foarte atenta, sa fiu agresiva si sa deschid unghiurile foarte mult. Sper sa castig si acest meci, dar va fi unul greu”, afirma Simona Halep.
 
Calificarea in optimile de finala ale turneului de la Dubai este recompensata cu un premiu in valoare de 26.000 de dolari si cu 105 puncte WTA.
 
Simona Halep va juca, miercuri, de la ora 17.00, in premiera cu jucatoarea bulgara Tvetana Pironkova, locul 57 WTA.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.