SIMONA HALEP, o prima victorie la AUSTRALIAN OPEN

A invins cu lejeritate. Simona Halep a intalnit-o pe sportiva italiană Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open.

Victoria Simonei, locul 3 WTA, s-a inregistrat cu scorul de 6-3, 6-2.
 
Meciul a durat o ora si 28 minute, la final Simona Halep asigurandu-si 70 de puncte WTA si un premiu in valoare de 60.000 de dolari (42.700 de euro). 
 
„A fost ceva presiune pe mine la primul meci. E mai greu sa fii relaxata cand vezi asa de multa lume pe arena centrala. Sint bucuroasa ca am castigat!”, declara Simona Halep la sfirsitul partidei.
 
In turul al doilea al Australian Open, Simona Halep o va intalni pe Jarmila Gajdosova, 27 de ani, locul 62 WTA.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.