SIMONA HALEP, pe o treapta neatinsa pana acum de o romanca in tenis! Ce provocare are in fata!

Dupa ce a invins-o in sferturile de finala de la Wimbledon pe Sabine Lisicki, acum romanca Simona Halep se  pregateste de partida cu Eugenie Bouchard (locul 13 in clasamentul WTA), care va incepe astazi (joi), la ora 17,00, pe terenul Central din Londra.

Nu va fi un meci usor pentru Simona, dar sa nu uitam ca romanca a mai intalnit-o pe Eugenie Bouchard, la Indian Wells, cand a si invins-o.

Romanii au avut insa satisfactia sa vada forta, tenacitatea si ambitia Simonei. In ultima partida, cea cu Sabine Lisicki, desi initial a fost condusa, si-a revenit spectaculos.

Simona Halep a castigat 5 gameuri consecutive si a luat primul set cu 6-4! supa ce fusese condusa in acest set cu 3-0. Setul urmator a lasat-o fara drept de apel pe adversara sa. A obtinut trei breakuri si a castigat setul cu 6-0.

Simona Halep este prima jucatoare din Romania calificata in semifinale la Wimbledon.

Eugenie Bouchard (locul 13 in clasamentul WTA), are 20 de ani. Este nascuta la Montreal, in Quebec. A castigat titlul de junioare de la Wimbledon, in 2012. La Londra, ea si-a adjudecat si trofeele de la dublu, din 2011 si 2012 in competitia rezervata junioarelor. Acum este pe locul 13, insa pe 19 iunie, Bouchard ocupa locul 12, cea mai buna clasare din cariera sa.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.