Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Miami Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 7-5, pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA si cap de serie numarul 15, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Partida a durat o ora si 31 de minute si, la finalul intalnirii, Halep a obtinut a 13-a victorie consecutiva in circuitul WTA.
 
Anterior, Halep, 23 de ani, si Pennetta, 33 de ani, s-au mai intalnit de trei ori si de fiecare data s-a impus sportiva italiana. Ultimul lor meci a fost la editia 2013 a US Open, in faza optimilor de finala, iar scorul a fost de 6-2, 7-6 (3).
 
In faza urmatoare, Halep va juca impotriva jucatoarei americane Sloane Stephens, locul 45 WTA, care a eliminat-o, luni, cu scorul de 6-4, 7-6 (5), pe sportiva elvetiana Belinda Bencic, locul 34 WTA, dupa un meci de doua ore si opt minute. Scorul intalnirilor directe intre Halep si Stephens este egal, 2-2, romanca impunandu-se in ultimul meci, cu scorul de 6-4, 6-3, in optimile de finala ale French Open, editia 2014, potrivit mediafax.ro..
 
Calificarea in sferturile de finala ale Miami Open este recompensata cu un premiu de 112.270 de dolari si cu 215 puncte WTA.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.