SIMONA HALEP, sanse de victorie in turneul de la Cincinnatti

simona halep

SIMONA HALEP este in plina ascensiune. Tenismena cu care romanii se mandresc revine in circuitul WTA, si va intra in turul secund al turneului de la Cincinnatti ca  favorita nr. 2, după Serena Williams.

Doar Serena  a reusit sa adune mai multe puncte in clasament, insa diferenta care i-a asigurat acesteia locul intai in clasamentul WTA este de 2.400 de puncte.

SIMONA HALEP este acum, oficial, a doua jucatoare de tenis a lumii, dupa ce a depasit-o in clasamentul WTA pe chinezoaica Na Li, diferenta intre cele doua fiind de 220 de puncte.

Saptamana aceasta Simona intra in turneul de la Cincinnatti cotata cu sanse mari de castig. Compatrioata noastra si Serena Williams sunt principalele favorite ale turneului. Cea care va castiga va incasa un premiu de 2,56 milioane dolari.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.