SOC IN LUMEA FOTBALULUI! Fost mare fotbalist s-a sinucis!

A jucat la Steaua Bucuresti si Universitatea Craiova, dar a fost si capitanul echipei nationale de fotbal.

Costica Stefanescu, legenda a fotbalului romanesc, a decis sa nu mai lupte cu boala si sa-si ia viata. Fostul mare jucator al Stelei si al Craiovei, dar si al echipei nationale, s-a aruncat de la balconul Spitalului unde era internat, a anuntat postul de televiziune B1 TV.

In varsta de 62 de ani, Costica Stefanescu era grav bolnav si suferea de mai multi ani de cancer pulmonar. Probabil durerile bolii l-au facut sa renunte de a mai lupta cu cancerul.

Costica Stefanescu adunase cele mai multe prezente pe prima scena, 490, si a fost poreclit de presa vremii „amiralul apararii”.

costica stefanescu
costica stefanescu

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.