Spaniolii au plecat de la FC Botosani. Au fost reziliate contractele pe cale amiabila

Spaniolii de la FC Botosani au plecat de la echipa locala, pe cale amiabila. Primul la care a renuntat conducerea clubului FC Botosani a fost Jose Casado. Fiindca nici Fernando Carralero nu a confirmat, staff-ul echipei locale l-a anuntat din timp ca nu mai prezinta interes pentru FC Botosani. 

„Din partea noastra au avut tot concursul, le-am satisfacut toate pretentiile, insa nu s-au pliat pe ceea ce ne dorim noi. In fotbal mai sunt si astfel de momente cand anumiti jucatori nu confirma asteptarile”, a declarat Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, pentru cotidianul local Monitorul de Botosani.
 
Cei doi spanioli s-au prezentat la reunirea lotului FC Botosani dar pentru a pune la punct toate detaliile rezilierii contractelor.
 
Prin renuntarea si la Fernando Carralero, care a bifat la FC Botosani 10 meciuri, timp in care nu a marcat niciun gol, numarul jucatorilor de care FC Botosani s-a despartit in aceasta vara a ajuns la 10 acestia fiind Razvan Plesca, Marius Tomozei, Michael Ngadeu, Jose Casado, Flavius Cuedan, Vlad Bujor, Dan Roman, Attila Hadnagy, Petre Ivanovici si Fernando Carralero.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.