SPECTACOL oferit de Morosanu, fratii Stoica si Catinas in gala Superkombat, la Milano

Vedetele Local Kombat, Catalin Morosanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica si Raul Catinas se numara printre luptatorii confirmati ca vor lupta pe 2 octombrie, la teatrul Linear4Ciak din Milano, in cadrul galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, ultimul pas inaintea marii finale din noiembrie.

Va fi pentru al treilea an consecutiv in care Italia va gazdui o etapa a circuitului mondial Superkombat. 
 
In 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, in fata a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut la Monza, peste 5.000 de fani au facut uitat, pentru o noaptea, faptul ca orasul e cunoscut mai mult pentru circuitul de Formula 1.
 
„Am fost impresionati de atmosfera de anul trecut, iar asa cum am promis, vom reveni in aceasta toamna cu o noua gala de cinci stele. Daca tot am ales un loc de desfasurare inedit, un teatru, atunci promitem bataie ca in filme. Vom avea opt luptatori romani in programul evenimentului. Pe langa meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o alta gala in deschidere, care va include cei mai buni luptatori din noua generatie, printre care romanii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu si Amansio Paraschiv. In curand va fi anuntat si programul complet”, a declarat promotorul Eduard Irimia.
 
Morosanu va avea parte de un examen dificil in Italia, urmand sa dea piept cu americanul James “Bestia” Wilson, cunoscut dupa ce in 2012 a participat la ultima piramida la categoria grea organizata in Japonia si numeroasele premii de la concusurile de bodybuilding.
 
„Abia astept sa lupt in Italia. L-am vazut pe Wilson, e intr-adevar o bestie, dar il demolez! Sunt inca suparat ca anul trecut n-am putut sa lupt in finala, asa ca acum ma voi razbuna pe el. Din bestie il transform in pisicuta”, a spus Morosanu.
 
Neinvinsi in 2015, fratii Stoica vor avea in Italia ultimele confruntari inainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masa pe 7 noiembrie in marea finala. Anul trecut, ambii s-au impus prin KO in Italia, iar acum promit ca vor repeta scenariul. 
 
„Sunt fericit ca ma intorc in Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibila. Abia astept sa ma reintalnesc cu fanii de acolo si le promit un nou spectacol de neuitat”, a afirmat si campionul mondial Andrei Stoica.
 
Biletele se pot achizitiona de joi din reteaua ticketone.it, dar si din toate magazinele romanesti EastFood din nordul Italiei, iar pretul acestora va incepe de la 20 de euro.
 
De asemenea, vor fi disponibile si la casele teatrului Linear4Ciak.  Evenimentul Superkombat va fi transmis in peste 100 de tari de pe 6 continente, iar in Romania va putea fi urmarit in direct pe Sport.ro.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.