Sperante pentru un tanar adus la FC Botosani de la Suceava. „La Botosani e totul extraordinar”

Atacantul Catalin Golofca a fost unul dintre „preferatii” lui Leo Grozavu in cantonamentul de la Gura Humorului. Fotbalistul, transferat in iarna de la Rapid CFR Suceava, club de Liga a II-a, la care a fost insa lasat sa evolueze sub forma de imprumut pana la finalul sezonului, a avut viata grea in cele 10 zile de antrenament intens. 

Ba mai mult, a fost atentionat ca va face cale intoarsa la Rapid daca nu se va pune in valoare serios.
 
„E foarte bine ca domnul Grozavu are asteptari mari de la mine. Imi place ca antrenor si imi place sa lucrez sub presiune. Referitor la cantonamentul de la Humor, pot spune ca a fost unul foarte greu. Ma bucur ca am facut fata”, a precizat Catalin Golofca.
 
Suceveanul a adaugat ca nu exista termen de comparatie intre FC Botosani si fostul sau club si spera ca in cel mai scurt timp sa devina unul dintre jucatorii apreciati ai echipei.
 
„Domnul Cornel Sfaiter (n.r. – presedintele FC Botosani) m-a adus aici si sper sa nu-l dezamagesc. Fata de ce am trait eu pana acum in cariera, la Botosani e totul extraordinar”, afirma Catalin Golofca.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.