SPORTIV ACCIDENTAT GROAZNIC pe PARTIE

Accidentul a avut loc marti, iar sportivul este inconstient, in spital.

Simon Ammann  a efectuat o saritura de la trambulina si a aterizat in cap. Accidentul groaznic l-a lasat inconstient. 
 
S-a intamplat marti, la Turneul celor 4 Trambuline. 
 
Ultima etapa din Turneul celor 4 Trambuline de la Bischofshofen a fost una de trista amintire pentru Simon Ammann, scrie gsp.ro.
 
Dupa ce a reusit o saritura de 136 de metri in prima mansa de pe trambulina Paul-Ausserleitner-Schanze, in a doua mansa elvetianul a cazut dupa aterizare in cap si a ramas inconstient.
 
A fost transportat la spital, iar directorul de comunicare al turneului a confirmat pentru Bild ca lovitura este destul de grava si sportivul este inconstient.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.