Sportive de la CS SINH DAU Botosani medaliate cu bronz, in Belgia la Campionatul Mondial Intercluburi de Qwan-Ki-Do

In perioada 04 – 05 aprilie 2015 la Bruxelles, Belgia a avut loc Campionatul Mondial Intercluburi la Qwan-ki-do.

La aceasta competitie au participat  cluburi, din 15 tari : Germania, Anglia, Austria, Belgia, Spania, Franta, Italia, Moldova, Norvegia, Romania, Elvetia, Gabon, Canada, Coasta de Fildes, Algeria.
 
 Pentru aceast eveniment de mare amploare la nivel mondial in qwan-ki-do, CS SINH DAU Botosani  pregatit  de prof. Constantin  Airoae s-a deplasat  pentru proba de lupta competitionala cu un lot format din 2 echipe, alcatuite din urmatorii sportivi: Andrei Iliuc si Bogdan Dughila -echipa de centuri negre; Teona Turcu si Laura Baloiu – echipa de fete grade.
 
Teona Turcu si Laura Baloiu, au reusit performanta de a obtine medalia de bronz la proba de lupta competitionala, din 13 cluburi. Fetele au luptat in grupa cu echipe din Spania, Anglia, Norvegia.
 
Teona Turcu isi mentine pozitia pe podium, ea fiind detinatoarea medaliei de bronz si la Campionatul European Intercluburi din 2013 – Weittingen, Elvetia. 
 
Instructorul CS SINH DAU Botosani, prof. Constantin Airoae declara:“Cred ca sportivii  mei puteau mai mult, dar rezultatul obtinut de fete la acest nivel este o mare reusita”.
 
CS SINH DAU Botosani  multumeste sportivilor, parintilor, precum si sustinatorilor clubului, care au ajutat financiar aceasta deplasare.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.