Stadionul din Piatra Neamt a ajuns de rasul lumii

stadion piatra neamt

A fost trecuta pe lista arenelor cu cele mai mari gafe de constructie.

stadion piatra neamt
stadion piatra neamt
Anfield din Liverpool, stadioane din Germania, din Brazilia si chiar din Romania au ajuns de rasul lumii, dupa ce fanii au reclamat probleme in constructia acestora.
Arenele nu sunt periculoase sau nesigure… insa unii fani chiar nu pot vedea nimic.
Daca pe unele stadioane din Europa sau America de Sud sunt fani care pot vedea numai o poarta, fara sa aiba vedere generala a terenului, in Romania se intampla ca o parte dintre fanii situati la peluza sa stea cu ochii… in nocturna.
Este vorba despre stadionul din Piatra Neamt, unde stalpii de nocturna sunt in fata peluzei, iar fanii nu pot vedea terenul de fotbal.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.