SURPRIZA de proportii in LIGA I la FOTBAL !

foto prosport.ro

Un meci incendiar, in care echipa favorita a trebuit sa se recunoasca invinsa. Un meci care s-a jucat pana in ultimul minut, finalizandu-se cu un scor la care multi nu se asteptau.

3-2 in meciul FC Botosani-Dinamo Bucuresti! S-a jucat pe Stadionul Municipal Botosani, meciul incepand la ora 21.00, fiind primul jucat in nocturna la Botosani.

Fotbalistii botosaneni au fost in permanenta cu un pas inainte la goluri. Primul gol s-a marcat in minutul 27, mingea fiind bagata in poarta de Fulop, dupa ce Martinus a intrat in careu, sutand in fata portii.

In minutul 40, Dinamo egaleaza prin Marius Alexe, dupa un penalty dictat pentru ca Axinte l-a tinut in careu pe Alexe.

20 de minute mai tarziu, in minutul 60, FC Botosani preia din nou conducerea, prin Ngadeu, care inscrie cu o lovitura de cap, dua ce Marius Croitoru executa un corner.

Urmeaza, in minutul 86, egalarea. Gavrila insrie pentru Dinamo Bucuresti.

Golul victoriei vine pentru Botosani in minutul 87, mingea fiind bagata in poarta de  Ngankam Roussel.

A fost delir pe stadion. Meciul a fost prelngit cu patru minute.

La start, cele doua echipe au aliniat umatorii jucatori :

FC Botosani: Curileac, Tincu, Vasvari, Fulop, Ngadeu, Patache, Danci, Acsinte, Hadnagy, Martinus, Croitoru

Rezerve: Lazar, Oltean, Ivanovici, Rashid, Bordeianu, Codoban, Ngankam

Antrenor.: Leo Grozavu

Dinamo Bucuresti: Marc, Popa, Cordos, Wandeson, Rotariu, Matei, Fai Collins, Figueiredo Elton Da Silva, Barboianu, Grecu, Alexe

Rezerve: Samoila, Serban, Mansalay, Vaduva, Firtulescu, Gavrila, Filip

Antr. Flavius Stoican

Inaugurarea nocturnei au facut-o, prin taierea panglicii, Cornel Sfaiter, presedintele FC Botosani, Valeriu Iftime, finantatorul echipei, si primarul Ovidiu Portariuc, acestora alaturandu-li-se si Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.