Home Sport SURPRIZA in etapa a V-a a LIGII I!

SURPRIZA in etapa a V-a a LIGII I!

Intr-un meci in care lovitura de incepere i-a apartinut unui tenismen, mai exact marelui tenismen Ilie Nastase, FC Botosani a reusit nu numai sa tina piept echipei Universitatea Cluj, ci si sa o invinga, acumuland inca trei puncte in clasament.

Este a treia victorie in serie a echipei botosanene, cu care FC Botosani a ajuns pe locul 5 in clasament, insumand pana acum 9 puncte.

Golul meciului de duminica, de pe Stadionul Municipal Botosani, a fost marcat in minutul 71, de Vasvari, in urma unul penaty. Arbitrul a aratat penalty la o faza in care portarul Universitatii Cluj l-a faultat in careu pe Batin. La aceasta faza, de altfel controversata, arbitrul a aratat si cartonasul galben lui Veselovsky.  

Meciul nu a fost unul spectaculos, dar au mai fost faze la poarta Universitatii Cluj, in care fotalistii botosaneni le-au dat emotii oaspetilor. Astfel, in mintul 27, Paul Batin a patruns pe partea stanga, a sutat la coltul stang, mingea fiind respinsa in corner.

Tot in prima repriza, in minutul 33, Quentin Martinus a trimis un sut-centrare din coltul careului de 16 meri, mingea ratand cu putin poarta. Apoi, in minutul 43, Quentin a sutat spre poarta dupa ce mingea i-a fost pasata pe stanga de Batin, dar porarul clujean a respins.

In a doua repriza, in minutul 53 Sergiu Homei a sutat spre poarta clujenilor de la 35 de metri, mingea fiind oprita de portar printr-un plonjon.

O alta faza demna de retinut este cea din minutul 81, cand Svichi a driblat cinci dintre jucatorii oaspetilor, fiind in cele din urma oprit de portar. Si un minut mai tarziu, Batin a sutat de la 16 metri, insa mingea nu a ajuns in poarta.

Arbitrii au decis trei minute de prelungiri dupa cele 90 regulamentare.

Cele doua echipe s-au aliniat la start, la ora 17,00, in urmatoarele formule :

FC Botosani: Curileac, Acsinte (cpt.), Ouentin, Homei, Vasvari, Ivanovici, Ngadeu, Batin, Danci, Ianc Tincu

Rezerve: Lazar, Anghelina, Svichi, Bordeianu, Oltean, Ngankan, Croitoru

Antrenor: Leo Grozavu

Universitatea Cluj: Veselovsky, Jovanovic, Skvorc, Bucsa (cpt.), Ninu, Mușat, Lungu, Calcan, Boutadjine, Viveiros, Mengolo

Rezerve: Niculescu, Achim, Neag, Cristocea, Jula, Stojanovic

Antr.: Mihai Teja

FC Botosani va intalni echipa ASA Targu Mures in etapa viitoare, in deplasare.

Exit mobile version