SURPRIZA in LIGA I !

Fotbalistii echipei FC BOTOSANI i-au invins pe cei de la ASTRA GIURGIU. Un gol marcat in minutul 86 al meciului de PAUL BATIN a adus aceasta surpriza.
Cu doar doua minute inainte, Cristian Danci sutase spre poarta oaspetilor, insa mingea a fost oprita de portar.

FC Botosani a intrat pe teren cu urmatorii jucatori : Curileac, Fulop, Batin, Vasvari ,Ngadeu, Acsinte, Oltean, Patache, , Codoban, Danci, Tincu

Rezervele: Lazar, Hadnagy, Martinus ,Ivanovici, Homei ,Ianc, Croitoru

Antrenor: Leo Grozavu

Formatia Astra Giurgiua aliniat la start urmatorul 11: Lung, Yahaya, Seto, Ben Youssef, Enache, Budescu, Junior Morais, Cristescu, Bukari, Pliatsikas, De Amorim

Rezerve: Coman, Ioniță, Fatai, Gaman, Oros Rus, Arampatzis

Antrenor Daniel Isaila.

Meciul a fost marcat si de un incident neplacut, unul dintre fotbalisti spargandu-si capul. Ngadeu a suferit aceasta accidentare dupa ciocnirea cu un adversar, in minutul 10.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.