SURPRIZA la meciul Stelei cu FC Botosani!

leo grozavu

Partida dintre Steaua Bucuresti si FC Botosani va avea loc luni, de la ora 21.00.

Numarul mare de suspendari si accidentari a cam decimat echipa FC Botosani.

Asa ca Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botosani, a decis sa-l promoveze de la juniori pe Claudiu Juncanaru.

In varsta de 18 ani, Claudiu Juncanaru poate acoperi toate posturile in linia mediana. Acesta s-a pregatit sub bagheta lui Alin Bejan si sunt sanse foarte mari ca sa debuteze in Liga I chiar pe stadionul din Ghencea.

Deja Leo Grozavu a transmis oficialilor ca intentioneaza sa-l bage in teren pe juniorul de la FC Botosani. Acesta a mai cochetat cu echipa fanion a judetului si in urma cu doi ani, insa la momentul respectiv a fost lasat sa evolueze la juniori fiind considerat prea crud.

Antrenorul Leo Grozavu intentioneaza ca pe langa Claudiu Juncanaru sa cheme la antrenamente si alti juniori ai clubului.

Partida dintre Steaua Bucuresti si FC Botosani, meci contand pentru etapa a XXV-a a Ligii I, va avea loc luni, de la ora 21.00. Partida de fotbal de pe stadionul Ghencea este transmisa in direct de Digi Sport 1.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.