Home Sport SURPRIZA la Petrolul Ploiesti!

SURPRIZA la Petrolul Ploiesti!

Informatia a fost confirmata de site-ul oficial al gruparii din Liga 1 la fotbal.

Cosmin Contra (38 de ani) si-a reziliat intelegerea cu Petrolul Ploiesti, pentru a antrena formatia din prima liga spaniola Getafe, echipa la care a jucat patru sezoane si jumatate.

„Incepand de astazi (10 martie, n.red.), contractul dintre FC Petrolul Ploiesti si antrenorul Cosmin Contra s-a incheiat. Clubul nostru a luat act de dorinta tehnicianului Contra de a renunta la functie, in favoarea unei cariere in Spania. Avand in vedere performantele obtinute la FC Petrolul si tot ce a insemnat prezenta sa la Ploiesti in ultimul an si jumatate, clubul nostru a considerat absolut normal sa-l inteleaga si sa-i respecte decizia”, se precizeaza pe site-ul oficial al Petrolului Ploiesti.

„Multumesc conducerii clubului pentru faptul ca m-a inteles si am incredere ca si suporterii vor face acelasi lucru. Petrolul va ramane mereu in sufletul meu, este clubul care m-a lansat ca antrenor in fotbalul mare si voi incerca toata viata sa-l ajut, la fel ca si pe toti oamenii implicati in acest proiect”, a declarat la randul sau Cosmin Contra.

„Este o decizie grea pe care am fost nevoiti sa o luam astazi, dar nu puteam sa-l refuzam pe Cosmin, avand in vedere ceea ce reprezinta el ca om si antrenor. Ii dorim mult succes in cariera si ii multumim pentru tot ce a facut pentru orasul Ploiesti. Ii asiguram pe suporteri ca vom lua imediat o decizie in privinta noului tehnician al echipei, care suntem convinsi ca va asigura continuitate la nivelul performantelor cu care fanii nostri s-au obisnuit deja”, a spus proprietarul clubului, Dan Capra.

Exit mobile version