SURPRIZA in prima etapa a campionatului national de fotbal din Romania! (FOTO)

Sezonul fotbalistic 2017-2018 din tara a inceput in weekend-ul trecut si nu a fost lipsit de surprize. Multe echipe din Liga I au suferit modificari majore, avand multi jucatori la final de contract.

In ultimul meci din prima etapa din Liga I, si FC Botosani, si CFR Cluj s-au prezentat pe teren modificari majore de jucatori, dar si tehnica de joc. De aceea, partida dintre cele doua „combatante” era ata de mult asteptat atat de staff-urile celor doua echipe, cat si de suporteri.

Dar, chiar din prima etapa, FC Botosani a realizat surpriza etapei. A remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-1, nesansa a facut ca echipa sa nu obtina 3 puncte.

Hoban, unul dintre cei 15 jucatori adusi de ardeleni in aceasta vara, a marcat primul gol al meciului dupa 10 minute, cu un sut pe sub portarul Cobrea.

Andrei Burca a egalat pentru moldoveni in minutul 30, cu o lovitura de cap de langa Culio, mingea venind din corner.

Ardelenii au suferit si mai mult in ultimele 18 minute cand au ramas in 10 dupa ce Omrani a vazut al doilea cartonas galben pentru o simulare in careu.

Omrani a primit balonul pe partea dreapta si a patruns in careu, unde a fost impiedicat de Musat sa inainteze. Fotbalistul CFR-ului a cerut lovitura de la 11 metri, dar centralul partidei nu a ezitat si i-a aratat cartonasul galben pentru simulare.

A fost al doilea „galben” vazut de Omrani, care si-a lasat echipa in 10 oameni pentru mai multe de un sfert de ora, spre disperarea lui Dan Petrescu.

„Jocul s-a rupt in momentul in care Omrani a fost eliminat la o faza clara de penalty. Azi am pierdut clar doua puncte din cauza arbitrului. Nu-l condamn, cred ca n-a vazut. Dar, daca tu nu esti sigur, nu dai «rosu». Nu poti sa rupi jocul asa! A fost o greseala capitala. Nu ma tem de arbitraj. Inainte imi era frica, acum sunt convins ca gresesc pentru ca asa vad ei”, a declarat antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, la conferinta de presa.

Inclusiv, Costel Enache, noul antrenor de la FC Botosani, s-a aratat multumit de evolutia jucatorilor sai in prima etapa.

„Ne bucuram ca am reusit sa facem spectacol, dar meritele le au jucatorii. Am avut o echipa motivata. Secretul e la ei. Am gasit un grup unit, matur, cu oameni care stiu ce-si doresc. Ne-am dorit sa castigam, sa facem un joc care sa atraga oamenii la stadion. Eu imi doresc ca toti jucatorii pe care-i avem acum sa iasa in evidenta si sa ajunga undeva mai sus, pentru a face performanta”, a declarat antrenorul de la FC Botosani, Costel Enache, la conferinta de presa.

Urmatoarea partida a formatiei FC Botosani va fi duminica seara, de la ora 21.00, pe Stadionul din Stefan cel Mare, in fata lui Dinamo Bucuresti.

Echipele de start:

FC Botosani: Cobrea – Ungurusan, Miron, Burca, Musat – Bordeianu, Cucu – L. Bus, Morutan, Golofca – D. Popa

Rezerve: Ed. Pap, Tarsa, Serediuc, Tincu, Patache, Ciaccheri, Fulop

CFR Cluj: Vatca – Manea, Luchin, Vinicius, Camora – Paun, Culio, Hoban, Deac – Omrani, Bokila

Rezerve: Duka, Rus, Muresan, Vlad, Nistor, Coman, Nouvier

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.