SURPRIZĂ în tenisul mondial!

Este pentru prima dată în cele opt întâlniri când Simona Halep reușește o victorie fantastică în fața rusoaicei Maria Șarapova.

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, a obținut primul succes în fața rusoaicei Mariei Șarapova, locul 104 WTA în opt meciuri, impunându-se cu scorul de 6-2, 6-2, și calificându-se în sferturile de finală ale China Open.

Ultima oară, cele două s-au întâlnit la finalul lunii august, în turul I al US Open, când rusoaica a câștigat cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3.

„Domnul Țiriac mi-a spus când a văzut tragerea tabloului că speră să joc împotriva Șarapovei. I-am spus că am de jucat două meciuri înainte și să așteptăm. Este încă o mare provocare. Nu e nimic special. O cunosc, am jucat de multe ori și în multe rânduri au fost meciuri strânse. Vom vedea. Poate voi putea câștiga. Chiar vreau să câștig”, a spus Simona Halep, înainte de meciul cu Maria Șarapova.

Rusoaica a avut cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, spunând că îi place să joace împotriva ei și că întâlnirile lor au fost întotdeauna dificile și pline de emoție.

„E o mare jucătoare. Ne cunoaștem perfect jocul nostru, nu e un secret. Meciurile noastre au fost întotdeauna interesante, dificile, cu emoție. Din acest motiv jucăm la aceste turnee. Nu ne așteptam la aceste întâlniri atât de devreme, în urmă cu câțiva ani puteau fi o finală de Grand Slam. Dar sunt adversare pe care trebui să le înving. Îmi place provocarea de a înfrunta numărul 2 mondial. E o mare jucătoare, a avut un an bun. Asta îmi permite să știu nivelul la care mă aflu”, a spus Maria Șarapova, locul 104 WTA, beneficiară a unul wild card.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.