TDL Botosani: FC Botosani a obtinut o victorie dubla impotriva echipei Dinamo

adrian poclid

Tinerii democrat-liberali felicita echipa FC Botosani pentru seara istorica oferita miilor de botosaneni prezenti, duminica, la partida de fotbal cu una dintre cele mai apreciate echipe de fotbal, Dinamo Bucuresti.

Odata cu victoria obtinuta impotriva echipei Dinamo, s-a inregistrat si o premiera mult asteptata de miile de suporteri ai echipei gazda: primul meci jucat, acasa, in nocturna.

TDL Botosani considera ca botosanenii au avut parte, duminica seara, de o victorie dubla: confirmarea ca FC Botosani isi merita cu adevarat locul in prima liga de fotbal si realizarea nocturnei pe stadionul municipal.

 “In primul rand tin sa felicit FC Botosani pentru victoria cu Dinamo, o victorie meritata cu care ne-a facut din nou mandri ca suntem botosaneni. Doresc sa-l felicit pe domnul viceprimar Eugen Turcanu pentru ca, datorita lui, visul miilor de suporteri ai FC Botosani ca echipa lor sa joace toate meciurile, acasa, s-a implinit.  Acest lucru nu s-ar fi finalizat la timp fara implicarea sa si a firmei care a castigat licitatia. Aceasta lucrare a fost incredintata viceprimarului PDL, Eugen Turcanu, de catre domnul primar Ovidiu Portariuc si, desi dumnealui nu i-a acordat prea mari sorti de izbanda, desi dumnealui spunea la un moment dat ca poate aceasta lucrare nu e chiar o prioritate pentru orasul nostru, iata ca realitatea vine sa demonstreze contrariul. Iata ca tot un om al Partidului Democrat Liberal demonstreaza ca se pot face si lucruri bune in Romania. Iata ca acum domnul primar Ovidiu Portariuc mai are de bifat, pe retelele de socializare, in ziare si rapoarte realizate din banii nostri, o liniuta in plus la capitolul –ma laud cu realizarile altora ”, a declarat Adrian Poclid, presedintele TDL Botosani si co-presedinte al tineretului ACL Botosani. 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.