Terasa iubitorilor de sport

foto: btonline.ro

Iubitorii de fotbal (si nu numai) au de cateva saptamani, in mijlocul Pietonalului Unirii, un loc de intalnire si de recreere, la terasa „Euro 2012”.

Cu o bere sau o bautura racoritoare in fata, clientii terasei urmaresc meciurile Campionatului European de fotbal din Ucraina si Polonia pe panoul firmei Capisco.
Finalul competitiei europene de fotbal nu va pune punct vizionarii in aer liber a meciurilor. Patronul terasei, George Iavorenciuc, spune ca are in intentie sa isi delecteze clientii si cu alte evolutii sportive memorabile. „Eu mi-am planificat sa dau meciurile disputate de Romania la turneele finale ale Campionatului Mondial de Fotbal”, spune patronul terasei.
Tot de la terasa „Euro 2012”, iubitorii sportului vor putea urmari in aer liber si Jocurile Olimpice de la Londra. Si mai ales pe temperaturile caniculare, pentru multi botosaneni terasa amplasata in centrul Pietonalului este un popas racoritor atat in miez de zi, cat si seara, programul incheindu-se la miezul noptii.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.