TRAGEDIE… FOTBALIST de la Rapid MORT intr-un ACCIDENT RUTIER

Lumea fotbalului este in doliu. Un tanar forbalist, jucator la Rapid, a sfarsit tragic, astazi dimineata, intr-un accident rutier.

Potrivit gsp.ro, jucatorul, care se afla la volan ar fi vrut sa evite o alta masina si a intrat intr-un copac.

Alexandru Valentin Ioniţă (19 ani), era jucator al Rapidului, fiind imprumutat in acest sezon la CS Cornu, in Liga a IV-a.

Ionita a marcat 6 goluri in 9 etape, ultima data in partida cu Valenii de Munte, disputata sambata.

Mijlocasul ofensiv era considerat cel mai bun produs al clubului Rapid din ultima vreme, fiind elevul lui Adrian Dumitru.

A facut parte din lotul largit al echipei Rapid, in sezonul 2013-2014, fiind rezerva la meciul echipei din Giulesti cu Gloria Buzau.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.