TRANSFER SURPRIZA la FC Botosani!

kamil bilinski

Echipa locala de fotbal pregateste o mare surpriza. Conducerea clubului FC Botosani se afla in discutii avansate pentru un transfer surpriza!

Conducerea clubului FC Botosani a facut o oferta tentanta atacantului polonez, Kamil Bilinski, aflat in prezent sub contract la Dinamo Bucuresti.

Sefii clubului FC Botosani profita, astfel, de situatia dificila in care se afla Dinamo Bucuresti, care se afla la un pas de insolventa, si sunt optimisti in ceea ce priveste achizitia polonezului.

Kamil Bilinski a marcat doua goluri in meciul cu FC Botosani din ultima etapa a campionatului national din Liga I.

Potrivit fanatik.ro, FC Botosani ii ofera lui Kamil Bilinski un salariu cu 1.500 de euro mai mare fata de cat castiga acum la Dinamo, adica polonezul ar urma sa incaseze la Botosani, 7.500 de euro, lunar.

In cele din urma, acest transfer va avea loc doar daca Dinamo va renunta la atacantul polonez, fiindca acesta mai are inca doi ani de contract cu echipa lui Ionut Negoita.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.