Transylvania Open „îl adoptă” pe Dracula

Organizatorii Transylvania Open WTA250, cel mai important turneu de tenis din România, pun la punct ultimele detalii, cu doar câteva zile înainte de startul competiției.

Dubla câştigătoare de Grand Slam Simona Halep şi noua campioană de la US Open, Emma Răducanu, sunt principalele atracţii de pe tabloul turneului programat în perioada 23-31 octombrie la Cluj-Napoca şi transmis în direct pe canalele Look Sport şi pe platforma online PrimaPlay.ro.

Sportivele vor avea parte de o serie de surprize în inima Transilvaniei, la Cluj, anunță organizatorii competiției.

„Vrem să le oferim o experiență aparte, toate cadourile pe care le pregătim au o poveste în spate și cu multe produse locale din Transilvania”, a punctat directorul turneului, Patrik Ciorcilă.

Astfel, Simona Halep, Emma Răducanu și Garbiñe Muguruza se vor familiariza cu istoria Transilvaniei. Dracula va fi prezent și el la turneu.

„Am introdus așa o doză de magie și de mister cu povestea cu Dracula, pe care toată lumea o cunoaște la nivel mondial. Din acest motiv am și decis să numim turneul Transylvania Open. Vom avea în sală diverși oameni costumați, care să le dea și o doză de amuzament spectatorilor”, a adăugat Patrick Ciorcilă.

Turneul va începe cu tabloul de calificări sâmbătă, 23 ocombrie. De luni, competiția se vede în direct pe canalele Look Sport și PrimaPlay.ro.

Sursa: Look Sport

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.