Un cunoscut FOTBALIST ROMAN din Generatia de AUR a murit la varsta de 44 de ani. A facut INFARCT in fata televizorului

Daniel Prodan, un fost mare fotbalist roman, a incetat din viata, miercuri, dupa un infarct declansat in timp ce era in fata televizorului. A fost jucător al echipei naționale, a jucat la Steaua.daniel-prodan-a-incetat-din-viata

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Avea 44 de ani, se nascuse in 1972, iar l-a lovit fulgerator, seara, in jurul orei 20.00, in casa din Voluntari a familiei Prodan. Sotia a sunat la numarul de urgenta 112, cu trei minute inainte de ora 20.00.

Doua echipaje au ajuns la locuinta fostului mare fundas al echipei nationale. Timp de trei ore, trei medici de la Urgenta au incercat sa-l readuca la viata, prin manevre de resuscitare. Inima ii cedase insa definitiv.

Daniel Prodan a debutat in fotbal la Olimpia Satu Mare. In 1993 a ajuns la Steaua, unde a jucat 5 ani. In 1996 a fost cumparat de Atletico Madrid, unde a jucat doi ani. A evoluat in 54 de meciuri la nationala. A evoluat la Campionatul Mondial din 1994 și la Campionatul European din 1996

Dan Prodan are doi copii, o fata studenta si un baiat care s-a indreptat tot spre o cariera sportiva.

Dumnezeul sa-l odihneasca in pace!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.