Home Sport Un fost FOTBALIST din liga I s-a SINUCIS! A avut un destin...

Un fost FOTBALIST din liga I s-a SINUCIS! A avut un destin nemilos

La aproape 27 de ani a decis ca trebuie sa incheie socotelile cu viata. Se pare ca o depresie l-a facut sa renunte la viata. In iulie ar fi implinit 27 de ani.

Ciprian Potorac a jucat la FC Vaslui. Era un jucator talentat, spun cei care i-au fost colegi, dar o accidentare a pus capat carierei sale sportive in prima liga. Un destin nemilos i-a frant un vis, acela de a fi un fotbalist de succes. Dupa accidentarea grava de la genunchi a parasit echipa, dupa perioada de recuperare plecand la munca in Italia. 
 
S-a casatorit, a devenit tatal a doi copii, un baiat si o fata, iar la revenirea in tara a inceput sa joace fotbal la o echipa de liga a V-a, Somesul Letca. Parea ca destinul ii oferise alte drumuri spre implinire in viata, dar ceva acolo, in adancul sufletului lui, nu s-a reparat niciodata. 
 
„In jurul orei 10.00, pompierii au fost solicitati pentru degajarea unei persoane gasite spanzurate in podul unui bloc din municipiul Vaslui”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui.
 
A lasat un bilet de adio in care le cerea iertare parintilor pentru acest gest. Mai scria ca isi iubeste mult copiii…
 
Se pare ca nu a putut sa depaseasca depresia cauzata de probleme financiare. 
 

Exit mobile version