Un IMPORTANT PERSONAJ al SPORTULUI ROMANESC, ACCIDENTAT pe sosea

foto sportulsalajean.ro

A suferit multiple fracturi, fiind tansportat cu ambulanta la un spital judetean, de unde urma sa fie adus in capitala si internat la Spitalul Floreasca.

Este vorba de presedintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, fost component al echipei nationale de handbal a Romaniei, echipa ce a reprezentat in 1992 Romania la Jocurile Olimpice.

Alexandru Dedu, in varsta de 42 de ani, a suferit, vineri seara, un accident de motocicleta in judetul Buzau, potrivit, sportnews.ro.

Medicii au pastrat tacerea in privinta starii pacientului, se pare ca la solicitarea familiei marelui sportiv. Se stie doar ca este constient si ca a suferit mai multe fracturi, alte detalii nefiind oferite.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.