Home Sport Un meci greu la Cluj (VIDEO)

Un meci greu la Cluj (VIDEO)

Partida dintre CFR Cluj si FC Botosani, care va avea loc luni seara, de la ora 21.00, este asteptata cu speranta de fotbalistii de la FC Botosani, care nu au renuntat la gandul de a clasa echipa pe unul din locurile 1-6, obiectiv stabilit la inceputul sezonului.

Pe de alta parte, pana acum intalnirile pe teren dintre CFR Cluj si FC Botosani nu le-au fost favorabile botosanenilor. Asta il face pe tehnicianul Leo Grozavu sa spuna ca s-ar multumi si cu un punct in intalnirea de luni, cu clujenii.
„Este un meci greu… Nu exista meci usor. Este un joc impotriva unei echipe bune, in fata careia nici in meciurile anterioare nu am reusit sa obtinem mare lucru. Dar, ca de fiecare data, avem speranta ca de data asta vom reusi. In acest moment exista o anumita apasare, asa cum este la orice echipa atunci cand rezultatele nu apar. Important este ca la momentul jocului sa ne mobilizam si sa facem un rezultat bun”, a spus Leo Grozavu.
Tehnicianul de la FC Botosani a mai precizat ca „ar fi bun si un punct la Cluj in conditiile actuale… orice punct in acest campionat conteaza”.

Exit mobile version