Un nou parteneriat cu Federația Română de Fotbal

În cadrul parteneriatului, Casa Pariurilor va fi sponsor oficial al Echipei Naționale de seniori și al loturilor Under 21 și Under 20, cu implicare în activitățile de promovare a fotbalului în România și sprijinirea tinerelor talente.

Parteneriatul dintre FRF și Casa Pariurilor se întinde pe o perioadă de patru ani, cu posibilitate de prelungire, și are drept obiectiv principal dezvoltarea fotbalului românesc și susținerea tinerilor de valoare până la marea performanță. Casa Pariurilor este unul dintre cei mai importanți jucători din industria de gambling din România și este un operator de pariuri recunoscut pentru angajamentul său de a promova un joc responsabil și integru.

În cadrul parteneriatului, Casa Pariurilor, o companie cu o reputație puternică în susținerea sportului românesc, va fi sponsor oficial al Echipei Naționale de seniori și al loturilor Under 21 și Under 20, cu implicare în activitățile de promovare a fotbalului în România și sprijinirea tinerelor talente.

„Sunt încântat să anunțăm acest parteneriat cu Casa Pariurilor, care are o viziune similară cu FRF în ceea ce privește dezvoltarea fotbalului românesc și susținerea tinerilor de valoare până la marea performanță. Casa Pariurilor este un operator de pariuri responsabil și integru, iar acest parteneriat va promova fotbalul curat și valorile noastre comune. Strategia de business a FRF are ca obiectiv creșterea valorii fotbalului românesc prin dezvoltarea infrastructurii și a competițiilor de fotbal, iar acest parteneriat se înscrie în această strategie și va sprijini eforturile FRF de a crește sănătos tinerii fotbaliști cu potențial pentru a ajunge la performanța maximă, mai ales în contextul actual, când am prioritizat implementarea Strategiei Tehnice a FRF, ce pune în centru jucătorul de fotbal”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

„FEG România e foarte mândră să anunțe că, de azi, CASA Pariurilor este noul sponsor oficial al echipei naționale de fotbal, precum si al U20 și U21. Casa Pariurilor este de mult pe piața din România și de-a lungul timpului a susținut și a promovat valorile fotbalului național. Acest parteneriat important cu FRF ne oferă o mare oportunitate de a ne consolida brandul atât în retail, cât și în mediul digital și de a ne continua asocierea cu fotbalul, cel mai iubit sport de români. Aș dori să îi mulțumesc personal lui Răzvan Burleanu și tuturor celorlalți implicați care au făcut posibil acest parteneriat. Cu toții lucrăm din greu acum pentru a oferi o mulțime de inițiative interesante tuturor suporterilor. Parte a grupului Fortuna Entertainment Group, care este alături de tricolori încă din 2017, Casa Pariurilor va susține Echipa Națională de seniori și loturile Under 21 și Under 20 în drumul lor spre atingerea obiectivelor propuse, într-un parteneriat care îmbină sportul și jocul responsabil”, a declarat Carlo di Maio, General Manager Fortuna Entertainment Group.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.