Home Sport Universitatea Cluj, salvata de nemti

Universitatea Cluj, salvata de nemti

Proprietarii unor agentii de impresariat si televiziuni de sport au venit la Cluj-Napoca pentru a negocia cumpararea clubului de fotbal U Cluj. Afacerea este batuta in cuie in proportie de 90%.

Totul a inceput in urma cu o luna de zile, cand presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a plecat in Germania sa discute cu un investitor care era dorea sa construiasca o ferma la Recea Cristur. Acolo s-a intalnit si cu cei doi oameni de afaceri care erau interesati de U Cluj. In cadrul discutiilor s-a pus si problema chiriei pe Cluj Arena. Dupa cateva saptamani, cei doi investitori au venit la Cluj-Napoca.
Ei au solicitat sa fie primiti de primarul Emil Boc dar si de cei de la Consiliul Judetean. In plus, acestia au studiat toate actele si datele prezentate de U Cluj pentru a vedea ce datorii sunt. Se pare ca e vorba doar de 3 milioane de euro.
In privinta jucatorilor, investitorii germani ar vrea sa pastreze numai jucatorii care fac fata noilor cerinte. Nemtii spera sa aiba tot concursul factorilor locali.
Zilele trecute s-a mai anuntat ca Florian Walter negociaza cu Lutz Stache preluarea echipei, dar aceasta pista se pare ca este moarta acum, acesta nefiind interesat nici macar sa vina la Cluj pentru a vedea stadionul si baza de antrenament.

Exit mobile version