Home Sport „Va fi sau nu va fi” Marius Croitoru la FC Botoșani? (VIDEO)

„Va fi sau nu va fi” Marius Croitoru la FC Botoșani? (VIDEO)

Valeriu Iftime şi Marius Croitoru par foarte aproape de momentul în care se vor înţelege asupra unui contract şi pentru sezonul viitor. În timp ce antrenorul anunţă că vrea cinci transferuri pentru a întări echipa în vederea calificării în play-off, patronul consideră că tehnicianul e ca şi semnat.

Relaţia dintre Iftime şi Croitoru a fost întotdeauna excelentă, iar omul de afaceri din Moldova pune foarte mare preţ pe cuvântul pe care fostul mijlocaş i l-a dat. Aflat pe lista celor de la FCSB sau FC Voluntari, Croitoru e apreciat în continuare de Valeriu Iftime, cel care crede că Marius nu va sta pe gânduri şi va semna înţelegerea pe care i-o va propune.

„Îl simt puţin, cum să spun?, pare discret, enigmatic. Enigmatic şi cuminte! Eu cred că nu are altă variantă. Eu vreau să rămână la mine. Dacă vrea să plece, am să-l iubesc în continuare. A făcut meciuri frumoase cu FC Botoşani. E un copil cuminte, am câştigat enorm cu el şi sper să rămână la mine. Am vorbit cu el acum două ore şi era antrenorul meu. 100% ne-am pus speranţe, era important să mergem în Europa. În seara asta a fost meciul sezonului, restul nu mai conta. Era senzaţional pentru noi, dar nu a fost să fie.

Nu vor fi multe schimbări. Avem nişte jucători care vor veni, am făcut o politică de transferuri cu Marius. Ştim cine vine, ştim cine va pleca. Dar nu avem surprize teribile de oferit în următorul timp. Croitoru nu a semnat încă pentru anul viitor. Eu am vorbit cu Marius, ştiu şi cred că rămâne la noi. Pentru mine, el a semnat!”, a declarat Valeriu Iftime la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

VIDEO VALERIU IFTIME

Exit mobile version